Lots of Lots/ItemLink render an erroneous ]]

Jump to: navigation, search

Hi zoycite, it looks like there's a bunch of pages on the Lots side of the wiki that show incorrect ]] (http://i.imgur.com/qT1I44k.jpg) The templates, items, and other things have not changed in most cases. Could you please check if there are any clues in the backend?

Thanks!

Greenkabbage (talk)10:27, 23 April 2014

Hey,

I am not seeing the same thing on http://zoywiki.com/LotS/raids/general/Sky_Commander_Bethany

It looks like there was a caching issue that was temporary. I will look into it further.

Thanks!

Zoycite (talk)10:45, 23 April 2014

You're right, Beth is fine now (sorry for not linking to her directly) :)

One candidate that's broken for me right now is http://zoywiki.com/LotS/items/Helmet

I read that #varpull (or the whole engine) caches stuff for much quicker, and less resource intensive way of doing stuff. Could stale caches be the culprit? I also read through some of the zoycite archives and read that the templates using #if and such cause a higher load. Is this still an issue/is this related to the issue?

Thanks for looking into it!

Greenkabbage (talk)10:53, 23 April 2014

It most definitely is the caching system in some way. I restarted both the web server and caching server. Seems a lot more operational now. Post restart the page started working.

I will bump the server memory up some more.

Thanks.

Zoycite (talk)12:09, 23 April 2014

Memory upgraded from 8G to 16G.

Zoycite (talk)12:14, 23 April 2014

Awesome, thanks so much! Haven't found any problematic pages so far. Good stuff :)

Greenkabbage (talk)19:19, 23 April 2014

well varpull was reverted to a previous version without the bug, but is slightly slower.

Zoycite (talk)20:48, 23 April 2014